Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 maj 2024 | 09:30

Ryan Gosling tar inte längre "mörka" filmroller - för barnens skull

Nu är det familjevänligt som gäller för tvåbarnsfarsan.
Ryan Gosling kommer tänka sig för innan han tar en krävande roll igen. Mörka filmer som "Drive" och "Only God Forgives" hör till det förflutna - på grund av hans barn.
 
- Jag tar inte roller som tar mig till någon märk plats. Det handlar för mig om att känna av stämningen hemma och se vad som blir bäst för oss alla. De beslut jag tar, tar jag tillsammans med Eva, och med vår familj i åtanke, berättar stjärnan i en ny intervju.
 
Gosling är gift med skådespelerskan Eva Mendes sedan 2016. Deras två döttrar är 8 och 9 år gamla. Sedan han blev pappa är det snarare filmer som "La La Land" och "Barbie" som lockar honom.
 
- Det kan bli en kul upplevelse för dem, för även om de inte kommer till inspelningen så övar vi på sång och dans hemma. Och de gjorde redan små filmer om sina Barbies med sina iPads, så att jag också skulle göra en kändes som att vi var synkade.
 
Dessutom är han på jakt efter roller som kan nå en bred publik, som bioaktuella actionkomedin "The Fall Guy".
 
- Jag vill göra projekt som är inkluderande, och inte bara kommer ses av en person. Länge ville jag bara jobba och betala räkningarna. Men på sistone har jag insett att jag har chansen att faktiskt göra den sorts film som fick mig att älska film, säger Gosling till Wall Street Journal.
 
Vilken är Ryan Goslings bästa film? Kommentera nedan.
| 3 maj 2024 09:30 |