Spel

Skribent

Viktor Eriksson

2 maj 2024 | 20:30

Playstation Plus bjuder på rävbra äventyr som utmanar "The Legend of Zelda"

Den som gillar Zelda, fotboll och våld har mycket att se fram emot.
Sony har nu avslöjat vilka spel som deras Playstation Plus-användare kommer att kunna hämta hem i maj. Totalt handlar det om fyra titlar som alla kommer att bli tillgängliga den 7 maj.
 
 
"EA Sports FC 24 Standard Edition" är den första delen i spelföretaget EA:s helt ny fotbollsspelserie som tar vid efter att företagets samarbete med FIFA slutade i och med "FIFA 23". Spelet innehåller fortfarande licenser för riktiga spelare, lag, arenor och ligor, samt flera damfotbollsligor och exklusiva avtal med Premiere League och La Liga.
 
 
"Ghostrunner 2" är ett cyberpunkstonat actionplattformsspel i förstaperson där det handlar om att bekämpa bus och gärna göra det snyggt. Lyxigt nog släpptes spelet ursprungligen för knappt ett halvår sedan.
 
 
"Tunic" är ett superhyllat äventyr från 2022 som är krafitgt inspirerat av äldre “The Legend of Zelda”-spel, om än med en söt räv i huvudrollen. Det är ett spel där förståelse utgör ett stort elemenet, så pass att stora delar av det går ut på att samla ihop en söndertrasad manual.
 
 
Slutligen är "Destiny 2: Lightfall” en ny expansion till “Destiny 2” där spelarna utforskar den avancerade hemliga neonstänkta staden Neomuna och får tillgång till nya belöningar och förmågor.
| 2 maj 2024 20:30 |