Film

Skribent

Andreas Samuelson

4 maj 2024 | 14:00

Anya Taylor-Joy spelar skurk som offrar Chris Evans i ny actionrulle

Stjärnorna får sällskap av både Brendan Fraser och Salma Hayek Pinault i filmen som fått titeln ”Sacrifice”.
Det är fyra starka namn som samlas i actionfilmen som utspelas på en välgörenhetsgala. Denna tas över av radikaler vars mål är att uppfylla en mytsik profetia. Anya Taylor-Joy spelar filmens skurk medan Chris Evans spelar en filmstjärna som Taylor-Joy planerar att använda som offer.
 
För regin står franska Romain Gavras, som tidigare gjort flera musikvideos samt hyllade ”Vår dag skall komma” och ”Athena”. ”Sacrifice” blir hans engelskspråkiga debut och han har även skrivit manuset tillsammans med Will Arbery (”Succession”).
 
Även Oscarsvinnaren Brendan Fraser och Salma Hayek Pinault är klara för filmen som ska spelas in i september och skådespelarna ska ha skrivit på bara dagar efter att de fick manuset, skriver Screen Rant.
 
Det är en het kvartett skådespelare med snart ”Furiosa”-aktuella Taylor-Joy, Evans som utforskar sin talang utanför Marvel, Fraser i stark comeback-status och den till synes aldrig åldrande Hayek Pinault. Deras talang i kombination med Gavras nämnvärda meriter gör förväntningarna höga på ”Sacrifice”. Nu är det bara invänta fler tillskott i ensemblen och mer information.
| 4 maj 2024 14:00 |